Journal3\Opencart\EventResult Object ( ) Array ( [breadcrumbs] => Array ( [0] => Array ( [text] => [href] => https://new.kolbasa.in.ua ) [1] => Array ( [text] => Салямі Італійська с/к в/с М/В [href] => https://new.kolbasa.in.ua/salyami-italijska-s-k-v-s-m-v ) ) [image_alt] => [image_title] => [heading_title] => Салямі Італійська с/к в/с М/В [seo_h1] => [seo_h2] => [seo_h3] => [seo_reviews] => [text_minimum] => Мінімальна кількість замовлення цього товару 1.00 [text_login] => Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук. [tab_review] => Відгуки (0) [product_id] => 1155 [manufacturer] => [manufacturers] => https://new.kolbasa.in.ua/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id= [model] => 4235 [reward] => [points] => 0 [description] => ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 63g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2687,9kJ, (642,2kcal).
Склад: свинина нежирна (30%), сало хребтове (30%), свинина напівжирна (20%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, спеції та екстракти спецій (перець, коріандр), антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб. [cart_quantity] => 1.00 [stock] => Розпродано [weight_class] => кг. [popup] => https://new.kolbasa.in.ua/image/cache/import_files/18/189e5e90-d439-11e3-9f83-6466b310d0c2-1000x1000.jpeg [thumb] => https://new.kolbasa.in.ua/image/cache/import_files/18/189e5e90-d439-11e3-9f83-6466b310d0c2-550x550.jpeg [images] => Array ( ) [price] => 256.18 грн [special] => [tax] => 256.18 грн [discounts] => Array ( ) [options] => Array ( ) [minimum] => 1.00 [review_status] => 0 [qid] => q-6890bd3f0fdc0 [review_guest] => [customer_name] => [reviews] => Відгуків: 0 [rating] => 0 [captcha] => [share] => https://new.kolbasa.in.ua/salyami-italijska-s-k-v-s-m-v [attribute_groups] => Array ( [0] => Array ( [attribute_group_id] => 1 [name] => Свойства [attribute] => Array ( [0] => Array ( [attribute_id] => 3 [name] => Вага в упаковці [text] => 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум ) [1] => Array ( [attribute_id] => 4 [name] => Ваговий або штучний товар [text] => Весовой товар ) [2] => Array ( [attribute_id] => 5 [name] => Вид упаковки [text] => Половинки або кусочки в вакуумі ) [3] => Array ( [attribute_id] => 8 [name] => Країна-виробник товару [text] => Україна ) [4] => Array ( [attribute_id] => 6 [name] => Оболонка [text] => Штучна оболонка ) [5] => Array ( [attribute_id] => 11 [name] => Сайт постачальника [text] => www.ferax.kiev.ua ) [6] => Array ( [attribute_id] => 7 [name] => Сорт [text] => Вищий сорт ) [7] => Array ( [attribute_id] => 1 [name] => Спосіб приготування [text] => Сирокопчена ковбаса ) [8] => Array ( [attribute_id] => 2 [name] => Термін Зберігання [text] => 120 днів ) [9] => Array ( [attribute_id] => 9 [name] => Торгова марка [text] => ТМ "Ferax" ) [10] => Array ( [attribute_id] => 10 [name] => Умови зберігання [text] => При температурі від 0С до 6С і відносної волого ) ) ) ) [products] => Array ( ) ) Салямі Італійська с/к в/с М/В
Меню
Меню
Корзина

Салямі Італійська с/к в/с М/В

Салямі Італійська с/к в/с  М/В
Салямі Італійська с/к в/с М/В
256.18 грн
Без податку: 256.18 грн
  • В наявності: Розпродано
  • Model: 4235

Опис

ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 63g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2687,9kJ, (642,2kcal).
Склад: свинина нежирна (30%), сало хребтове (30%), свинина напівжирна (20%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, спеції та екстракти спецій (перець, коріандр), антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.